Vår självinsikt

Vår självinsikt

Ta naturmedicin ett steg till

 

Vi vet alla hur viktigt det är att ta vara på livet för att det skall kännas meningsfullt, och ha tid för familj, jobb, och vänner. För att kunna det är god hälsa nödvändigt. Med att känna oss friska menar vi känslan som låter oss helt enkelt glömma tiden – och inte bara att vara smärtfri, symtomfri eller problemfri. Hur växter skyddar sig mot sjukdomar och anpassar sig till ogynnsamma omständigheter, hur bin hittar mat eller kommunicerar - naturen lär oss: Det är deras inre styrka som ger mer tid för livet. Vårt mål är att göra denna kraft användbar också för människor.

 

Vi är nyfikna människor – läkemedels-, medicin-, teknologi- och kommunikationsexperter – som ser utanför ramarna för inspiration och driver varandra framåt. Vi letar systematiskt efter nya ingredienser och okända, förebyggande läkningsmetoder över hela världen och utvecklar innovativa, naturligt baserade preparat med farmaceutisk kreativitet.

 

Detta är vad vi menar med att tänka framåt om naturopati. Det är detta som definierar oss som företag och det är därför alla våra preparat idag bär namnet Loges, efter grundaren Dr. Werner Loges.

 

Mission

Vi upptäcker naturens potential och utvecklar den med passion i vår unika „BioLogik“. Det är så vi fortsätter att utveckla innovativa och pålitliga hälsoprodukter med naturliga ingredienser.

 

Vision

I framtiden kommer hälsorelaterade lösningar baserade på naturen att finnas tillgängliga för alla moderna människors behov.