Återupptäck naturmedicinens värld

Dr. Loges utvecklar, tillverkar och säljer växtbaserade läkemedel, kosttillskott och näringstillskott. De aktiva ingredienserna som används i Dr. Loges produkter är antingen växtbaserade eller naturliga substanser som vitaminer, mineraler och mikronäringsämnen. Vi på Dr. Loges engagerar oss i våra kunders hälsa och välbefinnande genom att erbjuda effektiva och säkra naturprodukter.

I samarbete med vetenskapliga instutitioner och läkare, har vi utvecklat moderna preparat som varit tillgängliga i tyska apotek i över 60 år. Kvalitén på de naturliga ämnena som används, den noggranna tillverkningsprocessen och de moderna analytiska kontrollerna är grunden för våra högkvalitativa produkter.

Vi är övertygande om den terapeutiska potentialen hos våra produkter och är även väl medvetna om begränsningarna. Med denna hemsida vill vi erbjuda mer information om vårt företag och våra produkter, och hoppas väcka intresset för naturliga produkter och naturens läkande krafter.

Vi vill inte bara erbjuda produkter med hög kvalitet utan också god service. Därför välkomnar vi er också till vår internationella hemsida – www.loges.de, för mer kunskap om vårt sortiment. (Här krävs dock att du förstår tyska.)